Shenzhen Fuvision Electronics Co., Ltd.

Вести

Home > Вести > Камера на телото: Камерата за спроведување на директното место

Камера на телото: Камерата за спроведување на директното место

2024-01-29

Воведување на нашата најсовремена камера за тело: Камерата за спроведување на DirectCapture


Обезбедете транспарентност, одговорност и безбедност со нашата најсовремена камера за спроведување на директното место.

Наменето за професионалци за спроведување на законот, оваа камера облечена во каросерија фаќа видео и аудио со висока дефиниција,

обезбедување на непристрасна и точна сметка за секоја интеракција.
Body Camera: The DirectCapture Enforcement Camera

Клучни карактеристики:
1. Кристално чиста снимање: Снимете ги сите детали со видео со висока дефиниција и квалитет на аудио. Нашата камера обезбедува точна документација за настани, подобрување на собирање докази и одржување на транспарентност.
2. Леќи со широк агол: Леќи со широк агол нуди пошироко видно поле, обезбедувајќи сеопфатна перспектива на сцената. Нема да се промашат клучни детали, давајќи целосна слика за инцидентот.
3. Лесна за употреба: Нашата камера за спроведување на DirectCapture е дизајнирана со едноставност во умот. Со снимање со еден допир и интуитивни контроли, службениците можат да се фокусираат на своите должности без одвраќање.
4. Робусно складирање: Опремено со обилен капацитет за складирање, нашата камера овозможува продолжено време на снимање. Часови на снимките на снимките безбедно, обезбедувајќи дека критичните докази никогаш не се изгубени.
5. Подобрена издржливост: Изградена да ги издржи барањата за спроведување на законот, нашата камера е солидна и издржлива. Може да издржи екстремни временски услови и физичко влијание, обезбедувајќи сигурност во секоја ситуација.
.
7. Долг век на траење на батеријата: Со продолжено траење на батеријата, нашата камера обезбедува континуирано снимање во текот на смената на офицерот. Никогаш не грижете се за истекување на моќта за време на критичните моменти.
8. Разновидни опции за монтирање: Нашата камера нуди повеќе опции за монтирање, дозволувајќи им на службениците да го носат удобно на различни позиции. Изберете ја конфигурацијата што најдобро одговара на вашите потреби.
Камерата за спроведување DirectCapture е крајната алатка за професионалци за спроведување на законот, промовирање на транспарентност, одговорност и безбедност. Верувајте во нашата врвна технологија за да ја фатиме секој момент точно и безбедно.

Body Camera: The DirectCapture Enforcement CameraBody Camera: The DirectCapture Enforcement Camera

Body Camera: The DirectCapture Enforcement Camera

Испрати Испраќам барање

Тел:86--13713950290

Fax:

Мобилен телефон:+8613713950290

Е-пошта:sales@fuvision.net

Адреса:3a28, block C, floor 4, Baoyuan Huafeng economic headquarters building, Xixiang, Bao'an Distric, Shenzhen, Guangdong

Mobile Site

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати